22% reducere

89.49

In Stock

Pretul nu include TVA

“Produsele sunt noi. Echipamentele cu alimentare electrica sau gaz beneficiaza de 12 luni termen de garantie de la data livrarii. Livrare: 1 - 3 zile pentru produsele din stoc, intre 10 - 40 zile pentru produsele la comanda."

Alimentare: 230V
Putere: 80W
Dimensiuni (LxAxH): 150x110x190mm
Diametru lama: 100mm
Grosime taiere: 0-8mm
Productivitate: 60kg/h
Turatie lama: 2600 rotatii/minut
Lungime cablu alimentare: 3m
Greutate: 1.4kg
Carcasa din plastic cu maner antiaderent
Include lama din inox si ascutitor lama
Buton de pornire si oprire bine protejat
Protectie supraincarcare
Buton de resetare
Se livreaza cu o lama de rezerva

Cele mai delicioase sandvișuri kebab sau preparate shawarma sunt servite cu carne bine tăiată. Acest cuțit profesional pentru kebab taie ușor orice tip de carne. Este ideal pentru utilizarea zilnică intensivă în bucătăria de catering pentru tăierea doner kebab, shawarma și gyros. Lama din oțel inoxidabil are un diametru de 10 cm și poate manevra până la 2600 rpm, astfel încât să puteți tăia cu ușurință 60 kg de carne la fiecare oră. Cuțitul kebab vine cu o lamă suplimentară. Veți primi, de asemenea, o piatră de ascuțit la îndemână pentru a ascuți regulat cuțitul.

Echipat cu cablu extra lung
Indiferent dacă doriți felii subțiri de carne sau ceva mai groase, pur și simplu reglați grosimea de tăiere de la 0 mm la 8 mm. Când lucrați în bucătărie cu aparate de bucătărie, în special feliere, siguranța este foarte importantă. Cuțitul este protejat de o protecție din oțel inoxidabil. În plus, cuțitul are un mâner antialunecare, astfel încât să nu vă alunece accidental din mână. În plus, cuțitul este protejat la suprasarcină și se oprește automat. Acest cuțit profesional pentru kebab este echipat cu un cablu extra lung de până la 3 metri, astfel încât să aveți suficient spațiu pentru a vă deplasa în jurul aparatului doner kebab.

Ușor de curățat
La fel ca și aparatul doner kebab, cuțitul electric pentru kebab trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare, înainte de a tăia carne nouă. Curățarea cuțitului pentru kebab este foarte ușoară. Scoateți cuțitul pentru kebab și îndepărtați părțile care vin în contact cu carnea. Utilizați un detergent ușor, apă caldă și o cârpă moale pentru a curăța piesele. Mânerul și alte părți sunt, de asemenea, ușor de curățat, datorită suprafețelor netede.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații suplimentare

Greutate 2 kg
Toate produsele au preţul redus cu 20%, valabil pentru plata integrală în avans. Reducerea nu se aplică şi produselor aflate în promoţia actuală.
+ +