Afişarea preţurilor pe site-ul www.horecanet.ro se face în euro fără TVA, datorită faptului că HRC ORIGINAL NETWORK SRL se adresează doar persoanelor juridice.

Plata produselor comandate se face în lei la cursul BNR + 1% din ziua facturării în felul următor:

– Plata cu card de debit/credit emis sub sigla Visa/Mastercard direct pe site prin platforma NETOPIA Payments, indiferent de valoarea comenzii.

– Plata cu numerar în sistem ramburs, la livrare direct către agentul curieratului (pentru valorile ce nu depăşesc 5000 lei cu TVA inclus).

– Plata cu numerar integral la ridicarea produselor din depozitul HRC ORIGINAL NETWORK SRL (pentru valorile ce nu depăşesc 5000 lei cu TVA inclus).

– Plata integrală prin transfer bancar, caz în care, un reprezentant al HRC ORIGINAL NETWORK SRL se va ocupa de toate detaliile (factură, confirmare plată, termene de livrare, etc.) astfel încât comanda dumneavoastră să fie livrată în cel mai scurt timp. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii.

– Plata prin transfer bancar a unui avans, reprezentand 50% din valoarea comenzii, în cazul produselor comandate care nu sunt în stoc, situaţie în care un reprezentant al HRC ORIGINAL NETWORK SRL se va ocupa de toate detaliile (factura de avans, confirmare plată, termene de livrare, etc.), restul de plată urmând a fi achitat înainte de livrarea produselor. Livrarea mărfii se face după confirmarea plăţii.

Toate produsele au preţul redus cu 20%, valabil pentru plata integrală în avans. Reducerea nu se aplică şi produselor aflate în promoţia actuală.
+ +