HRC Original Network SRL (sub brandul HORECA NET) este o companie al cărei obiect principal de activitate este reprezentat de importul şi distributia de echipamente şi accesorii destinate domeniului HoReCa. Deşi denumirea provine din abrevierea termenilor Hotel, Restaurant si Catering, domeniul este unul vast, cuprinzând şi ramuri cum ar fi patiserie, cofetărie, pizzerie, panificaţie, fast food, carmangerie, spălătorie de rufe, cafenea, magazin alimentar, etc.

În echipa HORECA NET se află oameni care au dobândit experienţă şi valoare în peste 15 ani de activitate în acest domeniu. Fie că e vorba de consiliere premergătoare achiziţiei (alegerea produselor potrivite, întocmirea planului de amplasament, calculul necesarului de utilităţi, etc) sau post-vânzare (transport, punere în funcţiune, service în garanţie cât şi după), avem personal specializat şi calificat pentru a oferi soluţii corecte. Principiul pe care se bazează compania este CORECTITUDINEA. Într-o societate şi mediu de afaceri în care serviciile au devenit din ce în ce mai proaste, HORECA NET îşi asumă oferirea de servicii corecte, fără excepţii.

Vă îndemnăm să staţi de vorbă cu noi şi veţi înţelege de ce considerăm că ne numărăm printre puţinele companii care oferă corectitudine.

Toate produsele au preţul redus cu 20%, valabil pentru plata integrală în avans. Reducerea nu se aplică şi produselor aflate în promoţia actuală.
+ +