Mixer planetar – ideal pentru cofetării-patiserii

Doreşti să achiziţionezi un mixer planetar pentru patiseria sau cofetăria pe care o deţii? Alege echipamente profesionale pentru domeniul HoReCa care oferă calitatea dorită clienţilor tăi prin excelenţa produselor finale dorite.

Mixerele planetare sunt ideale pentru amestecarea diferitelor preparate, în special creme, chiar şi aluaturi şi se deosebeşte de mixerul tradiţional prin uşurarea forţei de muncă şi timpul rapid de execuţie. Află mai multe despre produsele pe care le comercializăm, avantajele şi caracteristicile lor.
 
Ce înseamnă mixer planetar

Mixerul planetar se referă la un produs profesional de înaltă calitate şi rezistenţă în timp, conceput special pentru a amesteca diferite ingrediente. Acesta se foloseşte în special pentru crearea cremelor şi umpluturilor produselor de cofetărie ori patiserie, sau pentru prepararea diferitelor aluaturi. Deşi se comportă ca un mixer tradiţional, acest produs are un randament mult mai mare şi concepe produse finite de calitate. În plus, se numeşte “planetar” deoarece se mişcă în jurul axei sale, asemănător cu mişcarea planetei.

Aşadar, mixerul planetar este potrivit pentru a fi folosit în laboratoarele de cofetărie-patiserie, dar şi pentru bucătăriile restaurantelor ori brutăriilor. Se foloseşte în special pentru conceperea de creme, însă se pot realiza şi aluaturi cu o capacitate mai mică de făină integrată. Acesta conţine un bol fabricat din inox pe diferite dimensiuni, un cârlig pentru aluat, un tel şi o spatulă pentru a mixa cremele.
 
↑ Vezi mai sus toate mixerele planetare ↑
 
De ce sa achiziţionezi de la noi un mixer planetar pentru patiserie-cofetărie

– Mixerele planetare se pot folosi pentru prepararea de creme, sosuri, aluaturi sau diferite preparate de cofetărie şi patiserie
– Bolul şi ustensilele mixerelor planetare sunt realizate din inox, un material rezistent şi care oferă o utilizare îndelungată a produsului
– Mixerele planetare dispun de un panou de comandă de unde se poate seta puterea de amestecare a ingredientelor
– Dispunem de o gamă largă de mixere planetare în funcţie de capacităţi diferite de formare a compoziţiei
– Datorită principiului rotaţiei mixerului, se obţine o calitate perfectă a amestecului dorit, în cel mai scurt timp posibil
– Acest tip de mixere sunt mult mai puternice decât cele tradiţionale şi se folosesc în special în domeniul HoReCa, pentru utilizări profesionale
– Mixerele planetare profesionale comercializate au o putere mare, rezistă la lucrări de mare intensitate şi au un aspect plăcut
– Livrăm oriunde în ţara mixere planetare
– Oferim suport şi consultanţă în alegerea mixerului potrivit pentru afacerea ta
 
Mixer planetar profesional vs mixerul tradiţional

Un mixer planetar profesional are caracteristici total diferite faţă de un mixer obişnuit. În primul rând, mixerul tradiţional poate fi manual sau fix, cel manual necesitând atenţie şi mai multă muncă depusă în realizarea compoziţiei. Mixerul planetar fix nu ar putea să funcţioneze corespunzător dacă nu ar avea un suport permanent stabil, datorită puterii mari de execuţie.

Acest tip de echipament, mai exact mixerul planetar profesional, se foloseşte în laboratoarele de patiserie şi cofetărie, unde este indispensabil. Eficienţa lui este una foarte vizibilă fiind mult superioară mixerelor manuale sau chiar şi fixe, dar de o capacitate foarte scăzută. Mixerele tradiţionale obişnuite, se recomandă să se folosească doar pentru propriile bucătării, unde nu se găteşte o cantitate mare de compoziţie.
 
Mixer planetar cu bol

Mixerele planetare sunt prevăzute cu bol din inox pentru a putea amesteca ingredientele adăugate în vederea obţinerii unor creme, sosuri sau alte produse necesare din laboratoarele cofetăriilor, patiseriilor, brutăriilor sau chiar şi bucătăriilor.

Bolurile sunt fixate pe mixer astfel încât puterea de rotire a paletelor, atunci când este pornit, să nu îngreuneze amestecarea ingredientelor. Acesta se află disponibil în diferite mărimi, în funcţie de dimensiunea şi capacitatea mixerului planetar dorit. în acelaşi timp, mixerul vine prevăzut şi cu un suport care să susţină compoziţia din bol, astfel încât aceasta să nu se piardă în jur.
 
↑ Vezi mai sus toate mixerele planetare ↑
 
Cum să alegi un mixer profesional de cofetărie-patiserie

Pentru a ştii cum să alegi un mixer profesional planetar este necesar în primul rând să îţi ştii priorităţile şi ce anume este important pentru afacerea ta, ce se doreşte de la un echipament profesional pentru bucătărie, cofetărie sau patiserie. Ca şi criterii generale de care ar trebui să ţii cont în alegerea mixerului planetar potrivit sunt următoarele:

Materialul din care este conceput să fie unul de calitate, rezistent în timp, la folosiri îndelungate. Inoxul este un material ce poate oferi performanţe ridicate.
Existenţa accesoriilor care necesită folosire pentru prepararea diferitelor compoziţii cu grad diferit de vâscozitate. Astfel, în pachetul mixerului trebuie să fie incluse accesorii care să poată să te ajute în prepararea sosurilor, dar şi pentru aluat.

Capacitatea de lucru. Mixerele planetare se găsesc în mai multe dimensiuni în funcţie de capacitatea de aluat/creme pe care o prepari cel mai des. Pe site-ul nostru vei găsi mai multe tipuri de mixere planetare printre care:
 
Mixer planetar 7 litri

Mixerul planetar de 7 litri este unul dintre cele mai mici mixere şi are o capacitate de aluat de 1.5 kg. Are o greutate de 17 kg şi se potriveşte oricărei afaceri care este la început de drum sau care nu are o producţie atât de mare de realizat.
 
Mixer planetar 10 litri

Mixerul planetar de 10 litri are o greutate de 57 de kg şi o capacitate de aluat de 4 kg. Dispune de o putere de 550w şi se poate folosi în orice cofetărie sau patiserie pentru realizarea de creme sau compoziţii folosite la prăjituri ori produse de patiserie.
 
Mixer planetar 20 litri

Mixerul planetar de 20 de litri poate să realizeze un aluat de maxim 8 kg şi are o capacitate a vasului de 20 litri. Este un mixer mediu spre mare, ce se poate folosi în domeniul HoReCa pentru a produce cantităti mari de compoziţie.
 
↑ Vezi mai sus toate mixerele planetare ↑
 
Mixer planetar 1500W – capacitate de 40 litri

Mixerul planetar ce are o putere de 1500W, o capacitate a vasului de 40 de litri şi o capacitate pentru aluat de 16 kg este util în restaurantele şi în cofetăriile-patiseriile în care se lucrează zilnic cu volum mare de creme sau aluat.
 
Mixer planetar preţ

Preţurile pentru mixerele planetare diferă în funcţie de capacitatea vasului, respectiv de capacitatea de compozitie care se doreşte a fi realizată. Astfel, de la un mixer planetar de 7 litri la mixerul cu o capacitate de 60 de litri, preţurile variază între 400 şi 4000 euro.
 
Comandă mixer planetar profesional de calitate pentru afacerea ta!

Dacă ai nevoie de ajutor în plasarea unei comenzi sau vrei să afli mai multe detalii despre produsele noastre şi ce mixer planetar ţi se potriveşte pentru afacerea ta, ne poţi contacta telefonic sau folosind formularul de contact. Alege să achiziţionezi mixere planetare profesionale, rezistente în timp şi care să îţi ajute afacerea să crească!
 
⭐⭐⭐⭐ Recenzii clienţi:

“Am comandat un mixer pentru noua mea patiserie și sunt foarte încântată de performanțele lui plus că mi-a fost livrat rapid. O firmă serioasă.” Alina D. – administrator patiserie

“Aveam nevoie de un mixer cu o capacitate mai mare și am găsit produsele lor pe internet. Momentan pot spune că sunt mulțumită.” Veronica S. – administrator restaurant

“Am primit rapid comanda și cu siguranță voi mai apela la voi și pentru a comanda alte produse pentru restaurantul meu.” Adrian V. – administrator restaurant

“O investiție bună pentru cofetaria mea. Folosesc mixerul la creme și este exact ce ne trebuie.” Mihaela N. – administrator cofetarie

Sort By:
View: