Toaster – echipamentul de care ai nevoie pentru sandvişuri delicioase

Dacă deţii un fast food şi vrei să faci sandvişuri savuroase care să atragă cât mai mulţi clienţi, ai nevoie de un toaster profesional din categoria echipamentelor HoReCa. Pe site-ul nostru vei găsi mai multe produse de acest gen.

Designul simplu şi elegant le recomandă ca fiind potrivite pentru orice bucătărie, iar diversitatea modelelor îţi permite să alegi exact ceea ce se potriveşte mai bine pentru activitatea ta.
 

De ce ai nevoie de un toaster HoReCa pentru afacerea ta

– Pentru a face sandvişuri bune, ai nevoie de un echipament adecvat care să prăjească felii de pâine, chifle sau mini panini, iar toasterele din categoria HoReCa sunt, de departe, cele mai performante şi durabile.
– Se remarcă prin designul modern şi atemporal care le face potrivite pentru orice bucătărie.
– Îţi permit să pregăteşti simultan mai multe sandvişuri şi să preiei mai multe comenzi.
– Funcţionează perfect pentru a prăji adecvat pâinea şi a păstra gustul şi aroma completă a ingredientelor din sandviş.
– Le găseşti în toate variantele posibile, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie, în funcţie de volumul de activitate şi specificul acesteia.
– Sunt perfecte pentru bucătăriile din fast food-uri, baruri, restaurante şi alte unităţi de catering şi contribuie la succesul afacerii tale.
– Nu ocupă mult spaţiu şi sunt perfecte pentru pregătirea pâinii prăjite şi a sandvişurilor savuroase.
– Sunt sigure şi nu prezintă riscuri de accidente.
– Sunt eficiente energetic şi îţi uşurează considerabil munca.
– Datorită temporizatorului automat nu necesită asistenţă specială şi vei câştiga timp, pentru că, în timp ce pâinea se prăjeşte te poţi ocupa de alte comenzi.
 

De ce să cumperi de la noi un toaster

– Avem experienţa mai multor ani în comercializarea echipamentelor HoReCa şi putem consilia clienţii cu profesionalism.
– Comercializăm toastere de calitate superioară care pot prăji mai multe felii de pâine, sandvişuri sau chifle.
– Tratăm fiecare comandă cu seriozitate şi ne asigurăm că produsele ajung la destinaţie în siguranţă şi în cel mai scurt timp.
– Păstrăm constant contactul cu clienţii şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.
– Practicăm un raport preţ versus calitate foarte avantajos.
– Echipamentele sunt de calitate, durabile şi în conformitate cu cele mai noi norme. Acest lucru înseamnă că toate produsele noastre sunt sigure, 100% igienice şi că îndeplinesc toate cerinţele impuse.
 

↑ Vezi mai sus toate toasterele ↑
 

Toaster – un echipament util in orice bucătărie

Prăjitoarele de pâine şi toasterele sunt aparate utile în orice bucătărie, iar dacă ai un fast food, un bar, un restaurant sau altă unitate de catering şi serveşti sandvişuri, este obigatoriu. Este confecţionat din otel inoxidabil, iar modelele prin presare au plăcile din teflon, simple sau cu striaţii.

Temporizatorul permite fixarea exactă a parametrilor de prăjire şi elimină riscul de ardere sau prăjire excesivă. Poţi alege diverse modele, pentru felii, pâine simplă sau mini panini cu umpluturi gustoase. Uşor de utilizat şi de curăţat, acestea sunt rezistente, durabile şi sigure şi îţi garantează succesul reţetelor.
 

Toaster pop-up 4 felii

Dacă vrei să ai succes în afacerea ta şi să atragi cât mai mulţi clienţi, este esenţial să ai un toaster pop-up pentru 4 felii de calitate. Folosind ingrediente proaspete şi gustoase şi echipamente profesionale din categoria HoReCa, poţi transforma chiar şi cele mai simple reţete în sandvişuri delicioase, imposibil de uitat.
 

Toaster pop-up 6 felii

Pentru un un restaurant sau un fast food cu volum mare de comenzi, un toaster pop-up pentru 6 felii poate face diferenţa! Pentru a fii sigur că poţi onora în timp util toate comenzile, cumpără un model adecvat necesităţilor şi ocupă-te cum trebuie de clienţi. Numai aşa poţi avea garanţia că afacerea ta va înflori!
Alege echipamente de calitate superioară pe care să te poti baza mai mulţi ani şi profită de preţurile avantajoase pe care le practicăm.
 

Toaster cu mecanism prin presare

Daca esti specializat în sandvişuri de diverse tipuri, ai nevoie de un toaster cu mecanism prin presare care asigură păstrarea aromei şi gustului ingredientelor. Astfel sandvişurile tale vor avea o crustă irezistibilă şi vor atrage mulţi clienţi.
Plăcile sunt din teflon, se curăţă uşor şi pot fi striate sau netede. În funcţie de volumul de muncă şi numărul comenzilor, poţi opta pentru modelul simplu sau pentru cel dublu şi dimensiuni variate.

Dacă nu ştii ce ar fi mai potrivit, sună-ne şi te vom ajuta!
 

Toaster tip tunel

Pentru a prăji mai multe felii de pâine pe oră ai nevoie de un toaster de tip tunel. Acesta esistă în variante diferite şi poate prăji de la 150 până la 450 de felii pe oră, astfel încât să poţi alege exact ceea ce te avantajează.

Echipamentele sunt 100% igienice, astfel încât să nu trebuiască să îţi faci griji şi să te poţi concentra pe satisfacerea clienţilor şi pregătirea comenzilor.
 

↑ Vezi mai sus toate toasterele ↑
 

Câştigă timp şi clienţi noi cu un toaster profesional!

Dacă ai echipamentul adecvat, pregătirea sandvişurilor devine o activitate profitabilă şi de succes. Cu un toaster profesional poţi să fii sigur că pâine va fi prăjită exact atât cât trebuie şi că aroma ingredientelor nu se pierde.

Alege dimensiunea şi modelul care să îţi satisfacă necesităţile şi joacă-te cu reţete noi, savuroase. Uşor de folosit şi de curăţat, toasterul va deveni repede echipamentul favorit din bucătărie şi îţi va permite să diversifici tipurile de sandvişuri, atât în varianta vegană, cât şi în cea lacto-vegetariană sau cu carnivoră.
 

Fă comandă de un toaster – noi te ajutăm să îl alegi!

Pentru ca afacerea ta să aibă succes, este esenţial să investeşti inteligent în cele mai bune echipamente de bucătărie. Cu un toaster bine ales ai siguranţa că vei prăji corespunzător sandvişurile şi că vei atrage clienţii.

Dacă nu ştii ce este mai potrivit pentru afacerea ta, nu ezita să ne suni sau să ne trimiţi un email – te vom consilia cu profesionalism.
 

⭐⭐⭐⭐ Recenzii clienţi:

“Comanda a ajuns în două zile. Produsul este de calitate și sunt foarte mulțumită.” Flavia V. – administrator fast food

“Dacă vrei sandvisuri bune, cumpără un toaster de aici.” Sergiu G. – administrator fast food

“Mi-a placut să lucrez cu ei, sincer. I-am sunat și m-au ajutat să aleg toasterul, că nu știam care e bun pentru restaurantul meu.” Delia I. – administrator restaurant

“Serioși și promți în livrarea unui toaster pentru restaurantul meu. Îi recomand.” Costache R. – administrator restaurant

Sort By:
View: