Fry top de banc – sinteza inovaţiei şi a dinamismului în echipamente HoReCa

Cauţi un echipament electric sau pe gaz pentru gătit uscat sau cu ulei? Atunci fry top-ul de banc este potrivit pentru tine! Îmbunătăţeşte-ţi afacerea cu un produs HoReCa! Indiferent dacă deţii un restaurant sau un fast food, vei avea nevoie în bucătărie de această soluţie care garantează calitate şi performaţe ridicate. Astfel vei putea satisface chiar şi cele mai exigente aşteptări şi vei atrage tot mai mulţi clienţi.

Alege şi tu să dotezi bucătăria cu un echipament HoReCa modular şi versatil care îţi va permite să organizezi spaţiul de gătit în cel mai eficient mod posibil!
 
De ce să cumperi un fry top de banc de la noi

Toate produsele pe care le comercializăm fac parte din categoria HoReCa şi sunt de calitate superioară. Rezistente, durabile, robuste, perfect funcţionale pentru bucătăriile restaurantelor sau în fast food-uri, acestea satisfac chiar şi cele mai înalte exigenţe.
De ce merită să îţi echipezi spaţiul de gătit cu un fry top de banc de la noi:
– Realizate din inox, fry top-urile de banc sunt ergonomice şi fiabile şi satisfac în totalitate funcţionalităţile necesare preparării mâncării.
– Este simplu şi uşor de utilizat şi acoperă toate nevoile bucătarilor profesionişti.
– Îţi asigură productivitate ridicată şi siguranţă.
– Datorită designului elegant se încadrează perfect în orice bucătărie.
– Ocupă spaţiul minim, garantând calitate şi performanţe ridicate în gătirea mâncării.
– Datorită dimensiunilor compacte este soluţia ideală pentru pub-uri, fast food-uri sau restaurante mici cu spaţiu limitat.
– Se poate instala pe blaturi sau dulapuri.
 
↑ Vezi mai sus toate produsele fry top de banc ↑ 
 

Fry top de banc – caracteristici

Versatil şi uşor de utilizat. Fry top-ul de banc din gama HoReCa este un echipament esenţial pentru toate bucătăriile în care se vor pregăti preparate clasice precum carne, peşte sau legume, dar şi paste, friptură, orez sau alte reţete.
Se remarcă prin intensitatea căldurii distribuită uniform şi economia de energie. Suprafaţa poate fi înclinată sau plană, iar lichidele rezultate sunt colectate într-o tavă, astfel încât nu există riscuri de scurgeri.

Este realizat în întregime din oţel inoxidabil, ceea ce îl face un echipament durabil şi robust. Se poate găsi în variantele cu suprafaţă netedă sau striată, electric sau pe gaz. Este prevăzut cu termostat care permite reglarea temperaturii. Modelele cu suprafaţa dublă, netedă şi striată, permit reglarea independentă sau diferenţiată pe ambele zone, de la 0 la 300 grade Celsius.
Fry top de banc electric

Fabricat din otel inoxidabil, fry top-ul de banc electric HoReCa are rezistenţă garantată pe termen lung. Uşor de utilizat şi foarte practic, te va ajuta să prepari mult mai uşor mâncarea.

Se poate achiziţiona în varianta cu suprafaţă netedă, striată sau o combinaţie de suprafeţe şi este echipat cu sertar pentru strângerea reziduurilor, ceea ce facilitează curăţarea şi întreţinerea. Dimensiunile variate îţi permit să alegi exact suprafaţa de gătit de care ai nevoie.
 
Fry top de banc pe gaz

Pentru aceleaşi performanţe, dar costuri mai mici de funcţionare, poţi opta pentru un fry top de banc pe gaz cu aprindere piezoelectrică. Şi acesta se poate găsi în varianta cu suprafaţă netedă, striată sau o combinaţie de suprafeţe şi oferă toate avantajele şi facilităţile modelului electric.

Este uşor de întreţinut, sigur şi uşor de utilizat. Placa din oţel inoxidabil este ideală pentru utilizarea frecventă şi rezistentă la zgârieturi şi coroziune.
Asigură calitate maximă preparatelor tale, indiferent dacă este vorba despre carne pe grătar, peşte sau legume preparate în acelaşi timp.
 
Fry top de banc cu suprafaţă netedă

Suprafaţa netedă a acestui fry top de banc HoReCa împiedică amestecarea aromelor atunci când se trece la un alt tip de mâncare. Datorită faptului că se curăţă rapid şi uşor, îţi permite să variezi rapid meniurile şi reţete şi să satisfaci cerinţele clienţilor.
 
↑ Vezi mai sus toate produsele fry top de banc ↑ 
 

Fry top de banc cu suprafaţă striată

Suprafaţa din otel inoxidabil striată a acestui fry top de banc este foarte rezistentă la zgârieturi şi se va curăţa impecabil la sfârşitul fiecărei zile. Controlul termostatic permite reglarea exactă a temperaturii şi este o garanţie pentru prepararea alimentelor în depline condiţii de siguranţă. De asemenea, asigură un mediu de lucru sănătos şi confortabil.
 
Cum să alegi un fry top de banc

Alegerea unui fry top de banc este condiţionată de necesităţi. Dacă nu ştii exact ce ţi s-ar potrivi, nu ezita să ne contactezi pentru a solicita informaţii şi a te consilia.
În funcţie de posibilităţile de alimentare, poţi opta pentru modelul pe gaz sau electric, iar în funcţie de reţete şi specificul bucătăriei, poţi alege între suprafeţe netede, striate sau combinate. Vei găsi modele de fry top de banc cu suprafeţe combinate – 2/3 suprafaţă netedă şi 1/2 suprafaţă striată, sau 1/2 suprafaţă netedă şi 1/2 suprafaţă striată.

De asemenea, fry top-ul de banc este disponibil în variantele cu placa înclinată sau orizontală – ideală pentru coacerea sau prăjirea superificială.
 
Comandă un fry top de banc HoReCa de calitate pentru afacerea ta!

Pentru orice întrebare legată de produse, comenzi sau livrare, nu ezita să ne suni. Te vom ajuta cu profesionalism să găseşti modelul de fry top de banc care se potriveşte cel mai bine pentru activitatea ta. Fă achiziţii inteligente şi investeşte în produse HoReCa pentru că sunt rezistente, sigure şi de calitate şi vor contribui considerabil la succesul afacerii tale!
 

⭐⭐⭐⭐Recenzii clienţi:

“Nu credeam că lucrurile se vor schimba atât de mult în bine. Am fost sceptic când am cumparat acest fry top, dar în numai câteva zile mi-am dat seama că a fost una dintre cele mai bune achiziții făcute.” Stelian I. – administrator fast food

“Nu știam ce să comand, dar am sunat și m-au ajutat să aleg modelul potrivit. Servicii profesionale și livare rapidă! Sunt serioși și de încredere!” Maria E. – administrator fast food

“A fost o investitie buna pentru restaurantul meu. Mancarea se prepara mai repede, echipamentul se curata usor si putem sa satisfacem mai repede comenzile clientilor. Multumesc pentru promptitudine si seriozitate!” Florin S. – administrator restaurant

“Un produs excelent – recomand aceasta firma.” Radu D. – administrator restaurant

Sort By:
View: