Friteuză de banc pentru o prăjire rapidă şi corectă în orice fast food

Deţii un restaurant sau un fast food şi ai nevoie de un aparat profesional electric pentru a prăji diferite garnituri sau feluri de mâncare? Alege o friteuză de banc ideală pentru orice tip de afacere. Acestea se găsesc pe mai multe dimensiuni şi la preţuri diferite.

O astfel de friteuză profesională este potrivită pentru orice bucătărie deoarece reduce considerabil timpul de gătire iar calitatea produsului obţinut în urma procesului de prăjire este una mult superioară faţă de cea clasică.
 
Ce este o friteuză de banc

Friteuza de banc electrică este un echipament revoluţionar pentru orice bucătărie fast food, dar nu numai. Versatilitatea friteuzei de banc o recomandă pentru a se folosi atât la zile festive precum festivaluri gastronomice ori culinare, restaurant în regim take away sau chiar şi la târguri de mâncare. Mai pe scurt, locurile de gătit ce dispun de spaţii reduse. Friteuzele electrice se pot instala chiar şi în food truck-uri deoarece au dimensiuni reduse.
 
Cum funcţionează o friteuză profesională pentru HoReCa

Aceste friteuze de banc au un mod de funcţionare foarte simplu: se adaugă ulei în cuva încalzită electric, iar în acea baie de ulei se introduce un coş unde se pun alimentele ce se doresc prăjite. Atunci când se atinge o anumită temperatură de gătire şi preparatele sunt gata, temporizatorul va opri friteuza la timp.

Temperatura de prajire este de obicei cuprinsă între 170 de grade Celsius şi 190 de grade Celsius pentru ca ingredientele adăugate să se prăjească uniform în friteuza de banc. Atunci când se atinge un ciclu de prăjire, coşul în care se află alimentele gata prăjite se agaţă pentru a se scurge uleiul de pe mâncare.

Cât despre procesul de gătire al friteuzei de banc, trebuie setată o temperatură suficientă pentru a prepara corect şi rapid alimentele adăugate în baia de ulei. Altfel, produsul va fi saturat rapid cu grăsime. La temperaturi foarte ridicate, produsul care a fost prăjit în friteuza electrică va avea o crustă şi în interior va fi o consistenţă placută. Totodată, uleiul trebuie schimbat în momentul în care devine tulbure/rămân resturi arse în acesta iar friteuza trebuie curaţată periodic, mai ales după folosirile îndelungate într-o bucătărie profesionala.

Aceste friteuze de banc electrice pot fi folosite de către orice bucătar fie că are experienţă sau nu, deoarece au o interfaţă prietenoasă şi intuitivă. Tot procesul de prăjire se controlează cu ajutorul termostatului reglabil.
 
↑ Vezi mai sus toate friteuzele de banc ↑
 
Motivele pentru care să achiziţionezi friteuză de banc de pe site-ul nostru

Friteuzele de banc electrice sunt o alegere excelentă pentru orice restaurant de tip fast food, dar nu numai. Acestea pot ajuta orice afacere din domeniul HoReCa pentru a economisi timp de gătire, dar şi pentru a găti preparate gustoase la o anumită temperatură. Câteva dintre motivele pentru care să achiziţionezi o friteuză de banc de pe site-ul nostru:

– Friteuzele de banc comercializate au un design modern şi ergonomic
– Dispunem de friteuze de banc în funcţie de capacitatea dorită, între 4 şi 30 de litri, dar şi de friteuze duble
– Sunt realizate din inox, un material de calitate şi rezistent la utilizări îndelungate
– Poţi comanda o friteuza de banc electrică pentru bucătăriile din restaurante, catering sau din cantine
– Dispun de un reglator de temperatura pe care îl poţi seta în funcţie de nevoia de a găti
– Livrăm friteuze de banc sau orice alt echipament profesional pentru fast food, oriunde în România
 
Ce se poate găti cu ajutorul unei friteuze electrice

În general, atunci când vine vorba despre o friteuză electrică, discutăm despre gătirea cartofilor prăjiti sau chiar şi a puiului. Aceste feluri de mâncare ies foarte bune în urma prăjirii la acest aparat performant, însa se pot găti şi alte preparate principale cu ajutorul acestuia.

Fiind un dispozitiv uşor de folosit, mai poţi prepara cu ajutorul acestuia în restaurantul sau fast food-ul tău şi ciuperci, carne, legume, produse de panificaţie, chiftele, peşte, gogoşi etc. Toate aceste alimente vor fi într-un final prăjite, friteuza de banc fiind foarte eficientă pentru un produs finit cât mai gustos şi cu un aspect plăcut.
 
Tipuri de friteuze de banc profesionale

Friteuzele de banc profesionale se găsesc disponibile în mai multe tipuri, tocmai pentru a face faţă nevoilor din domeniul HoReCa. Pentru a ştii ce tip de friteuză se potriveşte şi în funcţie de bugetul de care dispui, te invităm să consulţi toate produsele noastre şi să vezi care sunt caracteristicile şi preţurile pentru fiecare în parte.
 
Friteuza de banc simplă

Friteuza de banc simplă este compusă doar dintr-o singură cuvă unde se pot prăji alimentele. Aceasta se găseşte în mai multe opţiuni cuprinse între 4 şi 30 de litri. Sunt ideale pentru a fi amplasate în spaţiile mici de gătit.
 
Friteuza de banc dublă

Friteuzele de banc duble sunt destinate în special activităţilor de tip fast food cu un volum mai intens de lucru şi se pot găsi în variante de capacitate 6+6 litri până la 16+16 litri. Se pot amplasa în orice bucătărie unde este necesară prepararea unui număr mai mare de porţii de mâncare.
 
↑ Vezi mai sus toate friteuzele de banc ↑
 
Cât costă o friteuză de banc

Preţul pentru o friteuză de banc diferă în funcţie de capacitatea cuvei, dar şi de puterea aparatului. O friteuză cu putere electrică mai mare va fi mai eficientă şi peparatele se pot servi mai rapid. Astfel, preţurile friteuzelor sunt încadrate între 90 euro, pentru o friteuză electrică profesională simplă de mică capacitate, şi până la 1000 euro pentru o friteuză profesională de capacitate mare.

Pentru a alege produsul potrivit consultă toată lista noastră de friteuze de banc pe care le comercializăm în funcţie de mai multe capacităţi. Alege produsul potrivit pentru locaţia unde doreăti să îl foloseşti.
 
Comandă friteuze profesionale electrice pentru restaurantul tău!

Friteuzele profesionale electrice sunt de mare ajutor în orice fast food, food truck, cantină sau restaurant. Dacă ai nevoie de un astfel de echipament profesional care să te ajute la gătirea rapidă şi uniformă a preparatelor tale, îţi recomandăm să achiziţionezi o friteuză de banc. Dacă ai nevoie de mai multe detalii privind produsele noastre sau modul de realizare al comenzilor, ne poţi contacta telefonic sau ne poţi scrie pe email.
 
⭐⭐⭐⭐ Recenzii clienţi:

“Mi-am deschis un fast food într-un oras mic și aveam nevoie neapărat de o friteuză. Am ales să comand de pe acest site și sunt mulțumit.” Stoian F. – administrator fast food

“Am înlocuit vechea friteuză cu una nouă de pe acest site și sunt mulțumit de calitatea sa.” Andreea M. – administrator fast food

“Un produs foarte bun și util. Mă ajută să prăjesc cartofii exact cum trebuie să fie.” Denis F. – administrator șhaormerie

Sort By:
View: