Aparat shaorma pentru orice restaurant de tip fast food

Ai nevoie de un aparat pentru shaorma sau kebab pentru fast food-ul tău? Vă oferim o gamă variată de astfel de aparate profesionale cu alimentare electrică sau pe gaz în funcţie de diferite capacităţi. Toate produsele sunt special concepute pentru folosirea în bucătării profesionale din domeniul HoReCa. Descoperă mai multe detalii despre aparatele pentru shaorma pe care le comercializăm şi care sunt avantajele acestora.
 
De ce să comanzi de la noi aparate pentru shaorma

Ştim cât de important este să dispui de echipamente profesionale şi de calitate pentru ca afacerea ta să funcţioneze corespunzător, iar aceste aparate să fie utilizabile pe termen lung. Astfel, dacă deţii un fast food unde doreşti să pregăteşti şi shaorma, kebab, doner sau gyros, la noi poţi găsi aparate de shaorma, echipamente special concepute pentru acest domeniu din HoReCa.

Pentru a dispune de aparate performante pentru o shaormerie modernă, este necesar să găseşti o firmă de încredere cu o echipă de profesionişti. Câteva dintre motivele pentru care să comanzi de la noi aparate de shaorma:

– Dispunem de o experienţă a echipei de peste 15 ani pe piaţa echipamentelor profesionale pentru HoReCa
– Comercializăm o gamă largă de aparate, echipamente şi accesorii pentru bucătăria oricărui tip de restaurant
– Aparatele de shaorma comercializate dispun de motoare rezistente situate în partea superioară sau inferioară
– Toate aparatele de shaorma/kebab au o structura din inox rezistentă la utilizare îndelungată
– Pe lângă aparate de shaorma, poţi comanda şi grill, rotisoare, echipamente pentru pizzerii, friteuze de banc etc – utile pentru orice restaurant sau fast food
– Livrăm aparate de shaorma oriunde în ţară
– Oferim consultanţă specializată pentru alegerea potrivită a aparatului pentru shaorma
 
↑ Vezi mai sus toate aparatele pentru kebab ↑
 
Ce beneficii îţi poate oferi un aparat de shaorma

Shaorma, kebab-ul sau gyros-ul reprezintă un fel de preparat tot mai preferat de mulţi români. Pentru că se prepară rapid, nu costă foarte mult şi are un gust foarte bun, tot mai multe afaceri cu shaorma au început să apară. Însă pentru a îndeplini condiţiile de sănătate şi securitate în muncă şi pentru a satisface clienţii este necesar ca acestea să dispună de accesorii şi aparate de shaorma performante şi concepute special pentru bucătării profesionale.

Înainte de a achiziţiona un astfel de aparat este important să ştii care sunt beneficiile pe care ţi le poate aduce şi cât de profitabilă poate deveni afacerea ta de pe urma acestei achiziţii. Un aparat de shaorma de calitate trebuie să funcţioneze o perioadă mai mare de timp şi să ofere acelaşi gust cărnii preparate.
 
Câteva dintre beneficiile pe care le are un aparat de shaorma:

– Se poate găsi atât în varianta pe gaz, cât şi electric
– Se foloseşte destul de uşor şi nu necesită pregătiri îndelungate
– Poate fi achiziţionat cu mai multe arzătoare pentru a găti mai rapid preparatul
– Aparatul de shaorma este rezistent şi se curăţă destul de uşor
– Se foloseşte pe o perioadă lungă de timp, la utilizări intensive
– Carnea se prăjeşte uniform şi rapid cu ajutorul unui aparat de shaorma profesional
– Cu ajutorul unui aparat de shaorma carnea se procesează cu aer cald şi nu intră în contact cu suprafaţa de prăjire
– Echipamentul poate să realizeze rapid o preparare a cărnii chiar de la începutul punerii în funcţiune

Cum funcţionează un aparat pentru preparat shaorma? Se înfig bucăţile de carne pe o ţepuşă iar tija se mişcă uşor în jurul axei sale, pentru ca acea carne să se poată prăji uniform. Atât în cazul aparatelor de shaorma/kebab electrice, cât şi al celor pe gaz se poate stabili o temperatură de încălzire.

Cele mai esenţiale elemente de care să ţii cont pentru că pot aduce profit shaormeriei tale sunt: tipul şi gustul cărnii, prospeţimea ingredientelor, reţetele de shaorma şi peformanţele aparatului de shaorma ales.
 
Tipuri de aparate shaorma

Este important să găseşti un comerciant de echipamente profesionale pentru fast food care să ofere o gamă diversificată de produse. Astfel, de pe site-ul nostru poţi să alegi mai multe tipuri de aparate pentru shaorma sau kebab. Alege produsele potrivite pentru shaormeria sau fast food-ul tău:
 
Aparat shaorma electric

Aparatele de shaorma electrice sunt ideale pentru orice bucătărie modernă unde se prepară shaorma sau kebab. Acestea au rolul de a-i uşura munca preparatorului, dar economiseşte şi timp de preparare pentru a servi un număr mare de clienţi. Aceste aparate electrice sunt uşor de folosit şi de întreţinut şi se conectează exclusiv la curent. Pot fi dispuse cu 3, 4, 6 sau 8 arzătoare pentru o gătire mai rapidă a cărnii şi, în special cele cu arzătoare mai multe, sunt potrivite pentru un volum mai mare de preparate.

Aparatele de shaorma sunt prevăzute cu o ţepuşă şi cu o tavă, dar şi cu o lopată, toate pentru a pregăti corespunzător carnea pentru shaorma, kebab sau gyros.
 
Aparat shaorma pe gaz

Dacă preferi un aparat de shaorma pe gaz, în oferta noastră vei găsi un astfel de produs în varianta cu 3, 4, 5 sau 6 arzătoare. Acesta dispune de arzătoare independente care se pot ajusta în funcţie de funcţionarea dorită. Structura sa este din inox şi dispune de un motor reversibil, situat în partea superioară sau inferioară a aparatului.
 
↑ Vezi mai sus toate aparatele pentru kebab ↑
 
Cuţite electrice shaorma

Cuţitele eletrice pentru shaorma sunt indispensabile atunci când vine vorba de o afacere în acest domeniu. Acestea sunt utile pentru a tăia carnea prăjită de pe aparatul de shaorma sau kebab. Acestea dispun de lamă din inox şi ascuţitor lamă, iar aceasta poate fi reglată în funcţie de grosimea dorită pentru felia de carne.
Diverse accesorii şi aparate pentru fast food

Dacă vrei să îţi dotezi fast food-ul şi cu alte echipamente speciale, comercializăm şi rotisoare, toastere, plite, grill, aparate de vafe sau de hot dog şi multe alte aparate pentru fast food şi accesorii necesare.
 
Cât costă un aparat pentru kebab shaorma

Aparatele pentru kebab şi shaorma sunt disponibile în mai multe variante în funcţie de capacitatea dorită, numărul de arzătoare şi tipul de aparat de shaorma, electric sau pe gaz. Consultând produsele din oferta noastră vei putea identifica toate preţurile în funcţie de aparatul necesar afacerii tale.
 
Contactează-ne dacă vrei mai multe detalii referitoare la comenzile de aparate pentru shaorma!

În cazul în care ai nevoie de mai multe detalii privind aparatele de shaorma/kebab sau despre orice alt echipament profesional necesar într-un fast food ori shaormerie, ne poţi contacta telefonic sau folosind adresa de email.

Alege aparate de shaorma de calitate şi rezistente în timp, concepute special pentru bucătării profesionale!
 
⭐⭐⭐⭐ Recenzii clienţi:

“Aparatul de shaorma comandat este foarte bun, funcționează cum trebuie. Recomand.” Silviu N. – administrator shaormerie

“Un aparat care merge folosit și la gyros. Eu pentru asta l-am cumparat. Foarte bun.” Valentin M. – administrator fast food

“Un produs pe care îl recomand. Probabil voi mai reveni pe site să comand și alte echipamente.” Mihaela B. – administrator fast food

“Raport calitate-pret bun. Eu sunt multumita de acest aparat de shaorma comandat.” Eliza E. – administrator shaormerie

Sort By:
View: