Maşină gheaţă – echipamentul de care ai nevoie pentru a servi băuturi perfecte!

Ai nevoie zilnic de gheaţă în afacerea ta? Te-ai gândit ca în loc să o cumperi la pungă, ar fi mai rentabil să achiziţionezi propria ta maşină de gheaţă? Aceasta este un echipament HoReCa de calitate superioară care îţi oferă soluţii practice avantajoase şi poate satisface necesarul de cuburi sau fulgi de gheaţă. Indiferent dacă afacerea ta este în domeniul restaurantelor, a hotelurilor sau a cateringului, dacă vrei să oferi băuturi reci cu gheaţă clienţilor tăi, ai nevoie de o maşină de gheaţă.
 

Maşină pentru gheaţă – de ce ai nevoie de ea

Maşina pentru gheaţă HoReCa este special proiectată pentru a oferi o sursă constantă de fulgi sau cuburi compacte şi într-o varietate de forme şi dimensiuni.
Indiferent dacă le vei folosi la cocktailurile clasice sau pentru a prezenta alimente precum fructele de mare, un aparat profesional de cuburi de gheaţă te va ajuta sa economiseşti timp şi bani şi să dai valoare produselor tale.

Gheaţa potrivită şi la momentul oportun va aduce un plus de savoare bşuturilor şi preparatelor tale, mai ales în anotimpurile călduroase şi va contribui la succesul afacerii pe care o deţii.

Sunt versatile, practice, uşor de utilizat şi nu trebuie să lipsească din restaurante, baruri, pub-uri, cluburi, cafenele sau alte locaţii similare.

Puternică şi eficientă, maşina de gheaţă îţi permite să produci uşor şi rapid gheaţă de calitate excelentă.

Cuburile de gheaţă compacte sunt extrem de reci şi durează mai mult în pahar. De aceea, cu echipamentul adecvat ai asigurate băuturile răcoritoare, indiferent de condiţiile de vreme şi temperatură.
 

↑ Vezi mai sus toate maşinile de gheaţă ↑
 

Avantajele pe care le oferă maşina de gheaţă

Este esenţial să alegi maşina de gheaţă adecvată pentru afacerea ta şi, dacă nu ştii ce ţi se potriveşte, nu ezita să ne suni. Te vom ajuta să faci cele mai bune alegeri şi îţi vom oferi informaţiile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună achiziţie.
Mai jos am identificat o parte a avantajelor deţinerii unei maşini de gheaţă HoReCa:

– Va fi comod să ai toată gheaţa de care ai nevoie la faţa locului şi să fii aprovizionat constant, timp de 24 de ore pe zi.
– Nu se face risipă. Gheaţa rămasă poate fi ambalată şi depozitată pentru perioadele aglomerate sau o poţi utiliza pentru activităţi recreative.
– Te ajută să faci economii. Dacă ai nevoie constant de gheaţă în afacerea pe care o deţii, pe termen lung va fi mult mai rentabil să achiziţionezi o maşină de gheaţă.
Este un mijloc fix care se va amortiza în timp şi o investiţie inteligentă în activele afacerii tale.
 

Maşină de gheaţă cu răcire cu apă

Odată cu creşterea fascinaţiei oamenilor pentru băuturile reci, maşina de gheaţă cu răcire cu apă a devenit un echipament indispensabil în orice restaurant, bar sau punct de alimentaţie publică. Aceasta poate furniza gheaţă în formă de fulgi sau cuburi şi forme variate şi va contribui simţitor la succesul afacerii.

Alege unul din modelele de maşină de gheaţă cu răcire cu apă pe care le comercializăm! Este un produs HoReCa de calitate superioară pe care te vei putea baza mai mulţi ani.
 

Maşină pentru gheaţă cu răcire cu aer rece

Perfectă pentru zilele călduroase, maşina de gheaţă cu răcire cu aer rece funcţionează după principii simple şi fiabile şi este proiectată pentru a face faţă apelor calcaroase şi condiţiilor de lucru dificile.

Versatile şi flexibile, aceste echipamente HoReCa pot satisface necesităţi variate în domeniul alimentar sau hotelier. Se dovedesc indispensabile în supermarketuri, dar şi în baruri, pub-uri şi cafenele.

Produc fulgi sau cuburi de gheaţă în diferite forme şi dimensiuni şi se pot găsi în varianta perfectă pentru a satisface necesităţile oricărui client.
 

Maşină cuburi de gheaţă – soluţia ideala pentru barul tau!

În funcţie de model, maşina pentru cuburi de gheaţă poate produce între 12 kg şi 400 kg în 24 de ore. Productivitatea acestora este calculată la temperatura ambientală de 21 grade Celsius şi temperatura apei de 15 grade Celsius. De asemenea, poate furniza cuburi în dimensiuni variate, compacte sau cu gaură în interior, plate sau în formă de piramidă.

Realizate din oţel inoxidabil, acestea sunt robuste şi uşor de întreţinut şi se vor putea utiliza fără probleme perioade îndelungate, mai mulţi ani la rând. Dacă ai un bar, un pub sau un restaurant şi vrei să serveşti întotdeauna băuturile perfecte, vei dori să ai un astfel de echipament în dotare.
 

↑ Vezi mai sus toate maşinile de gheaţă ↑
 

Maşină pentru fulgi de gheaţă – ideală pentru cocktailuri şi fructe de mare

Maşina pentru fulgi de gheaţă este tropicalizată, ceea ce înseamnă că poate funcţiona corect chiar şi la temperaturi crescute. Permite reglarea timpului de producţie şi cantitatea de gheaţă stocată şi va furniza constant fulgii de care ai nevoie pentru cocktailuri spectaculoase, dacă ai un bar sau un pub, ori prezentarea fructelor de mare, dacă ai un restaurant.

Este o maşină de gheaţă robustă, simplă şi fiabilă, uşor de curăţat şi de întreţinut, care îţi facilitează păstrarea tuturor normelor de sănătate şi igienă. Datorită izolaţiei inteligente, asigură utilizarea optimă a energiei, iar designul ergonomic îţi va permite să o plasezi fără probleme în orice loc în unitatea pe care o deţii.
 

Maşină de gheaţă – cum o alegi după tipurile de cuburi pe care le produce

Pentru a-ţi fi mai uşor să alegi maşina de gheaţă adecvată, este bine să ştii că forma cuburilor poate influenţa calitatea şi temperatura băuturii pe care o serveşti.

Cuburile în formă de piramidă răcoresc băutura încet şi mai mult timp, înainte de a se topi. Astfel, maşina de gheaţă care produce cuburi compacte, mari, este perfectă pentru unităţile unde se servesc băuturi răcoritoare şi spirtoase.
Datorită suprafeţei crescute, cuburile goale în interior răcesc rapid băutura şi sunt căutate în unităţile estivale care servesc răcoritoare în zile caniculare.

Cuburile în formă de zar păstrează băutura rece pentru o perioadă îndelungată şi se topesc greu. Maşinile de gheaţă HoReCa folosesc o tehnologie avansată care permite producerea cuburilor în formă de zar într-un ciclu mai scurt şi mai rapid. De aceea, acestea sunt ideale pentru punctele de vânzare care au nevoie de un volum mare de gheaţă.
 

Containere depozitare gheaţă

Dacă ai o maşină de gheaţă cu o capacitate mare de producţie este posibil să ajungi deseori să deţii un surplus de cuburi sau fulgi pe care vei dori să îl depozitezi corespunzător. Astfel îţi asiguri o rezervă suplimentară pentru perioadele încărcate.

Containerele de depozitare pentru gheaţă din otel inoxidabil pe care le comercializăm sunt perfecte pentru a asigura stocarea în cele mai bune condiţii. Avem o gamă largă de astfel de containere, adaptate pentru orice maşină de gheaţă.
 

Suntem aici să te ajutăm să cumperi maşina de gheaţă de care ai nevoie!

Pentru informaţii suplimentare sau o ofertă detaliată pentru maşină de gheaţă, te rugăm să ne contactezi telefonic sau pe email – unul din reprezentanţii noştri te va ajuta cu maxim de profesionalism!
 
⭐⭐⭐⭐Recenzii clienţi:

“Am colaborat foarte bine cu ei. M-au ajutat să aleg mașina de cuburi de gheață de care aveam nevoie pentru barul meu și sunt foarte mulțumită de cum se comportă.” Adriana Z. – administrator bar

“Aveam nevoie mereu de gheață pentru cocktailuri, iar vara chiar era o problemă, pentru că nu ne ajungea. Cu mașina luată de aici am rezolvat.” Virgil O. – administrator pub

“Sunt foarte încântată de această mașină. Sincer, nu credeam ca va fi atât de rentabilă. Dar acum văd că facem economie și sunt încântată.” Ileana S. – administrator restaurant

Sort By:
View: