20% reducere

1,171.48

Pretul nu include TVA

“Produsele sunt noi. Echipamentele cu alimentare electrica sau gaz beneficiaza de 12 luni termen de garantie de la data livrarii. Livrare: 1 - 3 zile pentru produsele din stoc, intre 10 - 40 zile pentru produsele la comanda."

Alimentare: 230V
Putere: 600W
Dimensiuni externe (LxAxH): 680x700x2000mm
Dimensiuni interne (LxAxH): 564x570x1390mm
Capacitate: 400 litri
Temperatura: -10°C/-20°C
Temperatura ambientala: max. 43°C
Agent refrigerare: R290
Grosime izolatie: 60mm
Greutate: 105kg
Exterior si interior din inox AISI 304
Cu 3 rafturi ajustabile 530x550mm
Control digital al temperaturii
Congelare statica cu ventilator
Colturi interioare rotunjite
Usa cu inchidere de siguranta
Iluminare interioara cu LED
4 roti din care 2 cu frana
Incuietoare

Un congelator de dimensiuni decente este o necesitate în orice bucătărie profesională. Cu acest congelator finisat luxos, cu o capacitate de 400 L, puteți congela cu ușurință porții mari de alimente, gata să fie servite din nou la nevoie. Acest congelator include trei rafturi reglabile pe înălțime, care sunt ideale pentru congelarea produselor în recipiente de 1/1 GN. Dimensiunile raftului sunt de 53 x 55 cm. În plus, acest congelator are în interior iluminare LED încorporată, eficientă din punct de vedere energetic, astfel încât să puteți vedea cu ușurință toate produsele din congelator. Ușa cu autoînchidere are o etanșare din cauciuc antibacterian, precum și o încuietoare cu două chei.

Foarte ușor de folosit
Controlerul digital de temperatură de pe acest congelator facilitează setarea temperaturilor potrivite, în intervalul de la -10 la -20°C. Pentru a profita la maximum de acest aparat profesional, ar trebui să îl așezați într-o zonă cu o temperatură ambientală de până la 43°C. Congelatorul include un sistem de răcire asistat de ventilator, care are și un ciclu special de răcire pentru a ajuta la reducerea formării de gheață. Agentul frigorific folosit în acest congelator robust este R290, care nu conține CFC. În cele din urmă, congelatorul este mobil. Vine cu patru roți, inclusiv două frâne, pentru a facilita deplasarea la nevoie.

Curățare rapidă
Atât exteriorul, cât și interiorul acestui congelator sunt realizate din oțel inoxidabil, ceea ce îl face foarte rapid și ușor de curățat. În interior, există colțuri rotunjite pentru a preveni acumularea de murdărie. Pentru a curăța congelatorul, scoateți mai întâi articolele înghețate și deconectați-le de la perete. Apoi, puteți pur și simplu să ștergeți toți pereții cu o cârpă ușor umedă și puțin detergent ușor. Rafturile sunt detașabile, astfel încât acestea să poată fi scoase și curățate cu un burete. După curățare, uscați totul cu o cârpă moale înainte de a porni congelatorul din nou.

Disponibil pentru precomandă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații suplimentare

Greutate 105 kg
Toate produsele au preţul redus cu 20%, valabil pentru plata integrală în avans. Reducerea nu se aplică şi produselor aflate în promoţia actuală.
+ +