Cuptor gastronomic profesional – utilaje necesare în industria HoReCa

În orice bucătărie profesională trebuie să existe un cuptor gastronomic profesional pentru ca preparatele să fie gătite corespunzător, conform aşteptărilor clienţilor. Suntem o companie cu ani de experienţă în comercializarea echipamentelor destinate industriei HoReCa şi punem la dispoziţie o gamă largă de astfel de utilaje.

Pentru a alege un cuptor profesional potrivit nevoilor tale, mai întâi trebuie să cunoşti avantajele şi specificaţiile acestuia. Află tot ce trebuie să ştii despre acesta şi achiziţionează un cuptor gastronomic profesional pentru restaurantul tău!
 

Avantajele unui cuptor gastronomic profesional

Un cuptor gastronomic profesional vine în sprijinul bucătarilor prin eficientizarea timpului şi prepararea mai multor feluri de mâncare în acelaşi timp. Însă pe piaţă există numeroase tipuri de cuptoare pentru bucătăriile profesionale, iar mulţi dintre cei care doresc să achiziţioneze un astfel de produs nu cunosc şi beneficiile pe care acestea le aduc în procesul de gătire a preparatelor.

Astfel, pe lângă faptul că ajută la prepararea rapidă a alimentelor şi păstrarea gustului, echipamentele destinate industriei HoReCa mai au şi alte avantaje cum ar fi:

– Deţin procese diferite de gătire: coacere la temperatură joasă, prin aburi, prăjire, frigere, deshidratare, afumare etc;
– Au tehnologii inovatoare, de ultimă generaţie: un cuptor gastronomic profesional va uşura munca bucătarilor prin multitudinea de programe şi reţete de gătit;
– Mai multe niveluri de umidificare – există cuptoare care au chiar şi 5 niveluri de umidificare, astfel vei putea găti orice tip de preparat, de la carne, legume, pâine şi până la produse de patiserie sau cofetărie;
– Numărul de tăvi – dacă îţi doreşti să faci mai multe tipuri de mâncăruri în acelaşi timp, un astfel de cuptor profesional cu un număr mare de tăvi îţi va permite acest lucru;
– Puterea: aceasta poate varia în funcţie de preferinţele/nevoile pe care le ai. Dacă îţi doreşti un utilaj care să nu consume mult, poţi alege unul cu putere mică, de 5,4 kW, însă dacă activitatea de gătit este permanentă, vei avea nevoie de unul cu o putere mare, de 30kW. Consumul de energie al cuptorului gastronomic nu va fi mai mare decât al unui cuptor clasic, astfel că prin achiziţionarea acestui tip nu vei pierde bani.
– Materialul: pentru ca un cuptor gastronomic profesional să poată fi folosit o perioadă lungă de timp, materialul din care este confecţionat acesta trebuie să fie rezistent la temperaturi ridicate sau substanţe chimice
 

↑ Vezi mai sus toate cuptoarele gastronomice ↑
 

Motivele pentru care ar trebui să comanzi de la noi un cuptor gastronomic profesional

Pentru a te asigura că echipamentele din bucătăria restaurantului tău sunt performante şi contribuie la realizarea unor preparate gustoase, trebuie să le achiziţionezi de la furnizori de încredere şi corecţi. Compania noastră are o experienţă de peste 4 ani în comercializarea şi distribuirea de echipamente şi accesorii destinate domeniului HoReCa.

Astfel, poti achiziţiona de pe site-ul nostru de la cuptor gastronomic profesional, mobilier din inox, ventilator, hotă, suport pentru cuptor, şi până la accesorii pentru acestea. Ce ne face partenerii ideali pentru a comanda de la noi un cuptor gastronomic profesional:

– Avem experienţa necesară pe piaţa echipamentelor profesionale pentru domeniul HoReCa şi ştim cât de mult ajută aceasta
– Comercializăm o gamă largă de aparate, echipamente şi accesorii pentru bucătăria oricărui tip de restaurant
– Un cuptor gastronomic profesional dispune de tehnologie avansată, de ultimă generaţie
– Toate echipamentele pe care le importăm sunt realizate din inox, un material rezistent pentru o perioadă lungă de timp
– Ai posibilitatea să achiziţionezi şi alte utilaje de pe site-ul nostru, pe lângă acest tip de cuptor profesional
– Poţi comanda în orice judeţ/oraş din ţară un cuptor gastronomic profesional
– Oferim consultanţă specializată pentru alegerea potrivită a cuptorului gastronomic profesional
 

Modele de cuptor gastronomic profesional

Descoperă gama noastră de cuptoare gastronomice:
 

Cuptor gastronomic profesional electric

Un cuptor gastronomic profesional potrivit pentru orice fel de restaurant este cel care deţine un afişaj automat unde să poţi seta temperatura intrării aburului şi viteza de convecţie. Aceasta contribuie la gestionarea mai uşoară a procesului de preparare a produselor care au nevoie de mai mult timp. Un cuptor profesional electric deţine o astfel de funcţie şi permite pătrunderea căldurii uniformă, pentru ca alimentele să fie gătite atât la interior, cât şi la exterior.

Vezi cuptor gastronomic profesional electric ›
 

Cuptor gastronomic profesional electric cu control digital

Dacă îţi doreşti să eficientizezi munca şi timpul din bucătăria restaurantului tău, ai nevoie de un cuptor gastronomic profesional electric cu control digital. Acesta are un panou unde poţi programa timpul de coacere pentru fiecare produs în parte.

Vezi cuptor gastronomic profesional electric cu control digital ›
 

Cuptor gastronomic profesional pe gaz

Un cuptor gastronomic profesional pe gaz te va ajuta la prepararea în timp scurt a alimentelor datorită puterii de încălzire mai rapidă. Astfel, dacă în restaurant prepari diferite tipuri de mâncăruri care necesită mai mult timp de gătire, acest utilaj este varianta optimă. Acestea pot avea capacitatea de 4, 6 sau 10 tavi.

Vezi cuptor gastronomic profesional pe gaz ›
 

Cuptor gastronomic profesional pe gaz cu touch screen

Tehnologia a avansat şi şi-a pus amprenta chiar şi asupra unui cuptor gastronomic profesional pe gaz prin implementarea unui ecran de tip touch screen. Achiziţionând un astfel de echipament, vei putea programa timpul de gătire doar apasând un singur click pe panoul digital al cuptorului.

Vezi cuptor gastronomic profesional pe gaz cu touch screen ›
 

↑ Vezi mai sus toate cuptoarele gastronomice ↑
 

Cât costă un cuptor gastronomic profesional

Dacă vrei să ştii cam cât te-ar ajunge un cuptor gastronomic profesional, mai întâi trebuie să te gândeşti pentru ce anume vrei să-l cumperi. Dacă îţi doreşti aparatul doar pentru bucătăria personală, ar trebui să te orientezi la un cuptor care costă aproximativ 3.000 de lei.

Însă, dacă cuptorul gastronomic profesional se foloseşte în bucătăria unui restaurant, ar trebui să te îndrepţi spre un utilaj care să poată fi folosit o perioadă lungă de timp. În acest caz, preţurile pot ajunge chiar şi la 100.000 de lei, însă depinde de fiecare antreprenor, cât de mult doreşte să investească în echipamentele din restaurantul său.
 

Achiziţionează un cuptor gastronomic profesional de la HoReCa Net

Echipa noastră este disponibilă oricând să-ţi ofere mai multe informaţii despre produsele pe care le comercializăm. Dacă ai nevoie de un astfel de cuptor profesional pentru restaurantul tău, nu ezita să ne contactezi.

Poţi lua legatură cu noi contactându-ne la numărul de telefon 0769 140 280 sau scriindu-ne un mesaj pe adresa de e-mail office@horecanet.ro. Comandă un cuptor gastronomic profesional pentru a avea un restaurant de top.

Sort By:
View: