20% reducere

291.90

Pretul nu include TVA

“Produsele sunt noi. Echipamentele cu alimentare electrica sau gaz beneficiaza de 12 luni termen de garantie de la data livrarii. Livrare: 1 - 3 zile pentru produsele din stoc, intre 10 - 40 zile pentru produsele la comanda."

Alimentare: 230V
Putere: 6kW
Dimensiuni (LxAxH): 865x490x260mm
Diametru zona de lucru: 2x400mm
Termostat: 0°/+300°C
Greutate: 34.5kg
Din inox
Plita din fonta cu suprafata antiaderenta
Cu 4 picioare din cauciuc
Sertar din inox pentru clatite

Clătitele proaspete de casă sunt ideale pentru micul dejun, prânz, desert sau ca o gustare ușoară. Dimensiunea compactă vă asigură că puteți utiliza aparatul de clătite nu numai în bucătăria dvs. de catering, ci și într-un camion cu alimente sau la un stand de piață în timpul evenimentelor. Există un sertar de depozitare sub tava de copt pentru clătite unde puteți păstra clătitele pe care le-ați făcut. Tava de copt are un transfer optim de căldură pentru producerea rapidă de clătite.

Distribuitor de aluat din lemn inclus
Aparatul de clătite este fabricat din fontă și are un strat antiaderent. Cu termostatul reglabil, puteți seta temperaturi de până la 300ºC. Pentru a ști exact când placa este suficient de fierbinte, există un indicator luminos la îndemână. Când luminile se sting, puteți începe să coaceți. Două separatoare de aluat din lemn sunt furnizate standard, astfel încât să puteți întinde aluatul frumos peste tava de copt și să obțineți clătitele perfecte.

Ușor de curățat
Datorită picioarelor din cauciuc, placa de copt clătite nu alunecă și rămâne ferm în poziție. Orice reziduu de aluat și toppinguri trebuie curățate imediat înainte de a adăuga noul aluat pe placă pentru o altă clătită. Datorită stratului antiaderent, acest aparat de clătite este ușor de curățat. Scoateți-l din priză și curățați placa cât timp este încă caldă la atingere. Utilizați un burete, apă caldă și un agent de curățare neagresiv. Apoi uscați placa cu o cârpă moale.

Disponibil pentru precomandă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Informații suplimentare

Greutate 34.5 kg
Toate produsele au preţul redus cu 20%, valabil pentru plata integrală în avans. Reducerea nu se aplică şi produselor aflate în promoţia actuală.
+ +